CA

Vive una auténtica aventura en la naturaleza

Muntanya

Disfrutar de unos días en un camping en la montaña es más que recomendable. Después de la monotonía de la ciudad con el trabajo, el colegio y la rutina de cada día, el cuerpo nos pide y necesita salir a la naturaleza y respirar el aire fresco. Una idea prefecta para romper con esta rutina es pasar unos días en un camping de interior, ya que suelen ser campings tranquilos y sin muchas aglomeraciones. En resumen, un lugar ideal para recargar las pilas.

Gaudir d'uns dies en un càmping a la muntanya és més que recomanable. Després de la monotonia de la ciutat amb el treball, el col·legi i la rutina de cada dia el cos ens demana i necessita ser a la naturalesa i respirar aire fresc. Una idea prefecta per a trencar amb aquesta rutina és passar uns dies en un càmping d'interior, ja que solen ser càmpings tranquils i sense moltes aglomeracions. En resum, un lloc ideal per a recarregar les piles.

Al llarg de tota la geografia catalana existeixen centenars de càmpings de muntanya i la majoria ofereixen una àmplia varietat d'activitats a la naturalesa, parcs multiaventura, excursions organitzades i fins i tot tallers d'artesanies. A més, encara que no tinguis la teva pròpia caravana, no et preocupis, hi ha molts càmpings amb bungalows i glampings totalment equipats per a poder gaudir de la naturalesa amb totes les comoditats. Fins i tot, hi ha alguns càmpings, com veurem aquí, amb allotjaments de luxe al seu interior que segur que et sorprendran.

El millor dels càmpings de muntanya és que s’hi pot gaudir durant pràcticament tot l'any:

  • Primavera: És un moment impressionant ja que és just quan totes les flors i plantes floreixen, acolorint el camp i dibuixant estampats preciosos.
  • Estiu: L'estiu és per a molts el moment ideal per a gaudir d'un càmping a l'interior, ja que normalment les temperatures són molt més suaus que als llocs de muntanya i a més, aquests càmpings no solen estar massificats pel que sol ser una bona idea per a les teves vacances, si busques tranquil·litat.
  • Tardor: Personalment crec que és el moment perfecte per a gaudir de la naturalesa i del càmping. Durant aquesta època de l'any els boscos es pinten de grocs i marrons per la fulla caduca dels nostres boscos. Sens dubte, un paisatge únic i que si tens l'oportunitat aquesta tardor, t'aconsellem una escapada a un càmping de muntanya.
  • Hivern: Menys pels fredolics! Durant l'hivern les temperatures són bastant més baixes a les zones de muntanya, però això serveix com a reclam per als amants del fred i de la neu.

És clar que de la naturalesa es pot gaudir sempre sobretot quan ets un amant del món del càmping.

Glamping a la muntanya

Després de la pandèmia el món del “Glamping” s'ha posat de moda, sobretot aquells Glampings situats en entorns naturals. Si d'alguna cosa han servit aquests dos anys és per a adonar-nos que hi havia moltes coses a les quals no els hi donàvem el valor que es mereixien: l'estar en contacte amb la naturalesa, la llibertat, la família, els amics,… coses que ens han faltat durant aquests 2 últims anys i que ara necessitem més que mai. Tot això són els valors del món del glamping i és per això, que veiem com tothom s'està obrint a conèixer aquesta nova manera d'entendre les vacances i la vida. Sens dubte, és una manera ideal i original de gaudir de les teves vacances a la muntanya.

Cada vegada són més els establiments que es decideixen en presentar entre les seves instal·lacions algun tipus de glamping i cada dia descobrim autèntiques preciositats d'allotjaments que no deixen indiferents a ningú. El glamping és una manera perfecta d'estar en contacte amb la naturalesa sense renunciar a la comoditat. Si vols més informació sobre el Glamping t'aconsellem llegir algun d'aquests articles:

Aquí us deixem la nostra selecció dels millors Càmpings de muntanya