Pineda de Mar

Pineda de Mar és un bell poble estratègicament ben situat situat a la bonica costa de Maresme (Barcelona). Es troba a 50 km a nord de Barcelona i 50 km a sud de Girona.Su estratègica ubicació i perfecta comunicació permet a l'visitant combinar unes vacances relaxants a la platja interessants visites a les ciutats.

A la mateixa platja de Pineda de Mar es troba el Càmping Caballo de Mar. Un càmping familiar amb unes grans instal·lacions aquàtiques i encantadors allotjaments i parcel·les. Cal destacar els nostres Glampings, luxoses tendes amb l'interior de fusta situades al costat de la platja.

A més el càmping disposa de tobogans aquàtics, piscines infantils, piscina gran, restaurant, supermercat, pista de pàdel, gimnàs, etc.

Pineda de Mar, està situat a la costa de Barcelona. Es troba a 50 km al nord de Barcelona i 50 km al sud de Girona. La seva estratègica ubicació i perfecta comunicació permet al visitant combinar unes vacances relaxants a la platja amb interessants visites a les ciutats. Des del mateix càmping podràs gaudir d'una extensa platja de sorra daurada i aigües cristal·lines, sense aglomeracions i amb els serveis que agradaran a la teva família: Esports aquàtics, plataforma inflable flotant, excursions amb vaixell, etc.

Què visitar a Pineda de Mar?

Algunes de les parades obligatòries són el bell aqüeducte romà i l'església de Santa María.

També has d'explorar el Parc Natural del Montnegre (perfecte per a practicar senderisme o BTT), fer llargs passejos pel passeig de la platja o gaudir a cada racó de la gastronomia de la comarca del Maresme.