Descobreix els millors càmpings de Castelló d'Empúries

Càmping a Castelló d'Empúries

Has arribat al lloc perfecte per a conèixer els millors càmpings a Castelló d'Empúries. Aquest petit i encantador poble és un d'aquests llocs que veritablement val la pena visitar i si véns a un càmping a prop de Castelló d'Empúries és gairebé obligat no perdre-te’l. Als seus carrers es respira la grandesa d'un poble, que en temps passats va arribar a ser la capital d'Empúries. Encara queden vestigis de la seva importància durant l'Edat Mitjana, llocs pels que sembla que el temps no ha passat. Perquè Castelló d'Empúries és un poble de cultura i història, molta història…

A més, a tan sols uns minuts de Castelló d'Empúries es troba Empuriabrava també coneguda com “La Venècia de la Costa Brava”. Això és pel fet que els carrers d'aquest poble són canals on només es pot accedir a les cases amb vaixell.

Unes vacances en un càmping de Castelló d'Empúries

Si estàs pensant en reservar un Càmping a Castelló d'Empúries t'estaràs preguntant i informant sobre les coses que hi ha per a visitar i què fer en aquest poble de la Costa Brava. Pots estar tranquil, nosaltres t’ensenyarem els secrets d'aquest lloc.

Què visitar a Castelló d'Empúries?
  • La Catedral: L'església de Santa María es va començar a construir al segle XIII, aprofitant el lloc d'una església romànica consagrada. Els Comtes de Castelló van voler que la vil·la albergués la seu episcopal de l’Empordà, d'aquí la seva monumentalitat. Clar exponent del gòtic català.
  • Ecomuseu de la Farinera: Té un interès especial pel fet que encara funciona i permet apreciar el procés de producció de farina per mètodes tradicionals amb una maquinària de principis de segle i en perfecte estat de conservació.
  • Barri antic: El poble encara conserva construccions que van ser testimonis de temps passats. Els estrets carrers i les imponents muralles reflecteixen la importància que Castelló d'Empúries va tenir per a la regió. Un lloc perfecte per a passejar i descobrir aquest encantador poble.
  • Barri Jueu: Es troba dins el Barri antic del poble, on podràs descobrir els vestigis d'antigues sinagogues i el cementiri jueu. Aquests vestigis van quedar en desús el 1492 quan els Reis Catòlics van expulsar més de 300 jueus.
  • Safareig: Situat en un extrem del poble, just a l'entrada. Es tracta d'una de les construccions més ben conservades del segle XVI.

Què fer a Castelló d’Empúries?

A Castelló d’Empúries,  igual que tota la comarca de l’Alt Empordà, és un lloc ideal per a la pràctica de senderisme. Això és pel  fet que està situat just al costat del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà. Un lloc replet de rutes d'impressionants paratges naturals.