CA

Coneix els millors

Càmpings de Vic

Si estàs buscant un càmping a l'interior de Catalunya, Vic és el lloc perfecte. I aquí et mostrarem els millors càmpings de Vic i de la regió d'Osona (Barcelona).

Vic és la capital de la comarca d'Osona i compta amb una gran facilitat d'accés des de la província. Fins i tot es pot anar i venir en només un dia. Encara que si veritablement vols conèixer aquest lloc has d'endinsar-te als seus carrers i racons més amagats i sobretot has d'explorar altres pobles i paratges que envolten aquesta petita ciutat de l'interior de Catalunya.

Coneixes alguna millor manera de viure la naturalesa que en un càmping a Vic o voltants?

Jo tampoc, i és que la naturalesa i la virginitat dels boscos i penya segats d'aquesta regió són impressionants i no hi ha cap altra forma millor de sentir la naturalesa que en un càmping.

Els càmpings d'Osona són, en la seva majoria, petits i acollidors, envoltats de verds prats i boscos.

Què visitar a Vic i voltants? 

Vic és un lloc on podràs descobrir dos tipus de turisme totalment diferents, però que junts formen paisatges impressionants. D'una banda, el turisme cultural, on cada un dels carrers del poble reflecteix vestigis de temps passats. D'altra banda, la naturalesa, i és que Osona és un dels espais protegits més importants de Catalunya. Un espai protegit que destaca per l'altura dels seus penya-segats i la bona conservació de les senderes.

Turisme rural

Tant Vic, com tota la comarca d'Osona, és conegut per la seva riquesa natural. Una riquesa composta per impressionants paisatges rocosos, penya-segats de desenes de metres i salts d'aigua màgics. D’una punta a l’altra d'aquesta regió existeixen múltiples allotjaments rurals on allotjar-se i gaudir de la naturalesa. Aquí et mostrem alguns d'aquests llocs que pensem que no et pots perdre si reserves un allotjament o càmping a Vic.

  • Rupit: Es tracta d'un encantador poble medieval. Els seus carrers empedrats i les seves cases de pedra fan que aquest lloc sembli tret d'un llenç. A més, al voltant del poble existeixen múltiples rutes circulars on caminar.
  • Tavertet: Possiblement no es tracta dels pobles més coneguts de Catalunya, però si és cert que la seva bellesa mereix aquest esment. D'aquest poble destaca, a més dels seus carrers empedrats i cases de pedra (s.XVII), l'imponent mirador de Sau.
  • Pantà de Sau: Navega pels carrers d'un antic poble negat per les aigües del pantà. El pantà està custodiat per enormes roques que l'observen des de les altures. És un lloc únic i que no et pots perdre si reserves un càmping per Vic.
  • Foradada de Cantonigros: Es tracta d'una cascada, però no és una normal… Quan cau a la tarda la llum del Sol entra per un enorme forat que sembla dibuixat a la roca i que acoloreix una estampa natural màgica.
  • Salt de Sallent: Es tracta d'una de les rutes més conegudes de tota la comarca d'Osona. Està situada al poble de Rupit i és de dificultat baixa. Al final de la ruta es troba el Salt de Sallent, una impressionant cascada.

Turisme cultural

La història de Vic està marcada pel Ausetans, antics pobladors de la regió i els vestigis de la qual fins i tot arriben fins als nostres temps. Uns dels primers pobladors d'aquesta regió. A aquests es van sumar els romans, visigots sarraïns i altres cultures que han anat deixant la seva cultura i art en aquest municipi.

A Vic pots perdre't un dia sencer i no cansar-te de veure els seus carrers i monuments. Per això et resumirem alguns dels principals llocs que no et pots perdre si reserves un allotjament a Vic o voltants.

  • Temple Romà: És un dels monuments més antics que es conserven al lloc que data del segle II. De fet, és un lloc que tant si fas un reserva a un càmping o a qualsevol altre allotjament a Vic, no et  pots  perdre.
  • Plaça major: Lloc on es celebra el famós mercat ambulant de Vic. Encara que els dies en què decideixis visitar aquesta ciutat no hi hagi mercat ambulant, no t'ho pots perdre, ja que es tracta d'un dels principals llocs històrics de la ciutat.
  • Pont de Queralt: Es tracta d'un pont que data del segle XI, i que servia com a principal accés al poble per als visitants de Barcelona. I és que des de temps passats els habitants de Barcelona sentien devoció per aquest lloc.
  • Carrers empedrats de Vic: Camina pels carrers del barri antic i rememora temps passats, quan els carruatges recorrien cada dia aquests irregulars però màgics carrers.

A més, una de les coses més importants que has de fer a Vic, perquè això també és art i cultura, és tastar els boníssims i famosos embotits, entre els quals destaca la llonganissa de Vic (Indicació geogràfica protegida). Perquè segur que Vic també conquistarà el teu estómac.

Vic, per a parelles

Si estàs buscant una escapada romàntica a Vic, una de les millors opcions pot ser un càmping. Cal destacar els romàntics Bungalows amb Jacuzzi al Càmping Sènia Rupit. Sens dubte, una opció perfecte per a allotjar-se prop de Vic.

A més, l'entorn és perfecte per a despertar la màgia i romanticisme de la teva relació.

Vic, per a famílies

Vic i el seu entorn també és perfecte per a famílies. La seva àmplia oferta de restauració i les seves rutes de senderismes de baixa intensitat fan d'aquest lloc una perfecta estada en família. A més, hi ha diversos càmpings on allotjar-se a Vic que disposen d'allotjaments dissenyats per a famílies.