CA
Tornar

Passa-t'ho bé amb nosaltres

Espectacles

Possiblement, molts dels moments més bonics de les vacances sorgeixen amb els espectacles que cada nit il•luminen els restaurants del càmping. Són moments màgics en què les emocions queden a flor de pell.

Cada nit de juliol i agost i tots els caps de setmana, tenim un espectacle diferent a cada un dels restaurants: el Beach Lounge a la platja, el bar de la piscina del sector Cala Gogo Sun Pool, el Chill Out, el Happy Camper i l'escenari del bar-restaurant La Felicità. Així podràs triar l'espectacle i el tipus de menjar que més li agradi a la teva família, fent que cada nit sigui diferent, però igual d'entretinguda.

Per acabar el dia en gran, teniu un programa molt variat d'espectacles i espectacles nocturns: flamenc, bandes locals, grups de versions, actuacions de circ, màgia, karaokes, nits de DJ, obres de teatre, monòlegs... No us podeu perdre aquests moments meravellosos en família, quan el sol es pon i us transporta a aquest instant, fora del temps, que arribarà a ser un dels vostres records més valuosos.

Il•lusió i diversió us esperen al Càmping Sènia Cala Gogo Internacional per desconnectar durant les vostres vacances.

Espectacles i balls
Camping Senia Cala Gogo camping amb espectacles al bar de la platja
Ball i espectacles
Disco a la platja
Disco a la platja
Balls al Bar de la platja
Espectacles i balls al camping Cala Gogo
Espectacles i balls