CA

Passa-t'ho bé amb nosaltres

Nens i adolescents

El Sènia Cala Gogo Internacional és un lloc ideal per venir a fer càmping amb nens i adolescents, ja que tenim tota mena d'activitats i animació per a totes les edats.

Els més petits de la casa podran jugar i passar-ho bé al nostre Seni-Club, on amb l'ajuda del nostre equip d'animació podran pintar, dibuixar i jugar amb els altres nens. També els nostres animadors organitzen altres activitats com Mini Disco, balls, jocs i, sobretot, coneixeran la Seni, la nostra simpàtica mascota.

Pel que fa a les activitats per a adolescents i adults, comptem amb diferents esports com futbol, bàsquet, tenis, ping-pong, busseig i molts més. Per cert, pels aficionats als jocs recreatius, tenim la nostra pròpia sala recreativa.

A part de totes aquestes activitats, també tenim Aquadance, jocs a la piscina com Aquagym, Vòlei, Waterpolo, etc. I, és clar, després pots relaxar-te amb la música en viu, amb la disco-mòbil o cantar en un karaoke en algun dels escenaris del ressort on organitzem actuacions a la nit.

Para jugar, pintar, dibujar, colorear, bailar, ....

Animació infantil

Veure detalls
Al bar Platja, bar Piscina i bar Chill Out

Espectacles

Veure detalls
Pista multideporte

Pistes multiesportives

Veure detalls
Balls per a nens, adolescents i grans

A ballar !

Veure detalls
Parc infantil per als petits

Parcs infantils

Veure detalls
Sala de Jocs Arcade i altres jocs

Teens Club

Veure detalls