CA
Tornar

Port de Palamós

Palamós és un lloc clau de la Costa Brava a nivell internacional gràcies al seu port. Allà es desenvolupen activitats de pesca i comerç, però també d'oci. És un lloc ideal per a fer una passejada, descobrir el món de la pesca, o bé fer activitats nàutiques.

Al Port de Palamós està ubicat el Museu de la Pesca, únic a la Mediterrània. Està format per un antic cobert portuari i una part flotant: embarcacions de pesca que es poden visitar. En aquest museu podreu aprendre molt sobre el món de la pesca, fins i tot a nivell gastronòmic. També organitzen cursos, tallers i degustacions per a descobrir més sobre la identificació i la preparació dels peixos.

A més es pot visitar la llotja de dilluns a divendres a la tarda. És una oportunitat única d'assistir a la subhasta de peix fresc al seu torn de la pesca.

I per als que busquen oci, el port esportiu de Palamós els proposa diferents activitats nàutiques. Entre regates, festivals, iniciació, excursions ... podreu endinsar-vos al món de la navegació en qualsevol època de l'any, i per a tots els nivells.

Puerto de Palamós
Puerto de Palamós