Tornar al llistat

Et presentem:

HELIA

28m²

x6

x2

WC

Camping Cala Gogo Terrassa Mobil Home Standard Garbi
Camping Cala Gogo cuina Mobil Home Standard Garbi
Cala Gogo Mobil Home Garbi Habitacio Mobil Home Standard
Camping Cala Gogo dutxa Mobil Home Standard Garbi
cala gogo- Mobil Home estandar
Camping Cala Gogo menjador Mobil Home Standard Garbi
Camping Cala Gogo Habitacio Mobil Home Standard Garbi
Cala Gogo Garbi Planta Mobil Home Standard

Mobil home estàndard

Aquest allotjament destaca per la seva gran relació qualitat-preu. Està situat a la part alta del càmping, a uns 7 minuts a peu de la zona de las piscines. El millor d'aquests allotjaments és que estan força nous i a més, la zona és molt tranquil·la i amb prou feines passen cotxes. De fet, la majoria dels Helia tenen una àmplia parcel·la on els nens poden jugar amb tranquil·litat, a més de la terrassa coberta de l'allotjament.

També, volem destacar que aquests allotjaments es troben repartits en dues zones diferents del càmping. D’una banda de l’Helia número 1 al 10, estan a la zona alta del càmping, just per sobre de les piscines principals. I d’altra banda, els Helia del 11 al 16, estan situats a la part alta, però més a l’esquerra de les piscines.

Per cert, si no t’acaba de convèncer la ubicació d’aquests allotjaments, recorda que també disposem del Mobil Home Helia Beach. Molt similar a aquest allotjament, però ubicats a la zona de la platja.

Si ho desitges pots consultar les dues ubicacions al mapa. Recorda que amb el nostre servei MyHouse pots escollir el número d’allotjament que tu vulguis.

Per facilitar el procés de reserva, aquest any hem fet una renovació de noms dels nostres allotjaments, per això, si no és el primer cop que gaudeixes d’unes vacances Sènia, et recordem que aquest allotjament es deia Garbí.

Nens al poder !

Característiques

Equipament Interior

Congelador

WC

Cafetera Dolce Gusto

Estris de cuina

Fogons de gas

Dutxa

2 Habitacions

No s'admeten mascotes

Nevera gran

Barbacoa

Aire acondicionat

Mobles de jardí

Secador de cabell

1 cama doble

Equipament Exterior

Parking

Terrassa coberta

Màxim 6 persones