CA
Tornar

Ho tenim!

Blocs sanitaris

El Càmping Sènia Cala Gogo Internacional disposa d'una desena de blocs sanitaris repartits per tot el ressort, perquè sempre en tinguis un a prop, estigui on estigui la teva parcel·la.

Si acampes al sector Cala Gogo, aquest compta amb 4 blocs sanitaris, amb WC químic per a les caravanes, piques per a plats o roba, canviadors de nadó en diversos d'ells. I en els blocs WC3 i WC1 hi ha rentadores automàtiques per a la teva roba.

Pel que fa al sector Internacional, disposa de 5 blocs sanitaris, amb cabines individuals i piques per fregar plats. Un dels blocs també té bugaderia i zona per planxar roba. A més, al bloc sanitari de l'àrea més baixa del càmping, trobareu instal·lacions adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, i dutxes per a nadons.

Per als que som amants de l'acampada en tenda o caravana, la neteja i bon manteniment dels sanitaris és un dels aspectes més importants a tenir en compte. Al Sènia Cala Gogo Internacional, comptem amb el nostre propi sistema de qualitat per assegurar el bon estat i higiene en totes les nostres instal·lacions.

Sanitaris per a nens a WC1
Miralls del Bloc Sanitari 2.
Zona de rentat a mà
Vista Exterior del bloc sanitari 1
Vista Interior del bloc sanitari 1
Rentat de roba a mà en sanitari 1
Zona de lavado a mano
Zona de lavado a mano
Zona de lavado a mano