CA
Tornar

Refresca't a la nostra

Piscines grans

Càmping amb moltes piscines!

Al Sènia Cala Gogo Internacional, trobaràs piscines de tota mena. Per als qui prefereixin nedar tranquil•lament i per als qui només vulguin refrescar-se, tenim les nostres piscines més grans.

D'una banda, el sector Internacional disposa de dues piscines principals al centre de la seva zona de bany, on poder nedar tranquil·lament o simplement fer-te un bany refrescant. A més, just al costat de totes dues piscines hi ha una àrea amb tumbones i zona per tovalloles on poder gaudir dels meravellosos raigs de sol de la Costa Brava. En aquesta zona de piscines es realitzen la major part de les activitats d'animació del Càmping, i és just aquí on es troba l'escenari principal. Cada nit durant la temporada alta hi ha diferents espectacles com música en viu, teatres, acròbates...

També cal destacar que al costat d'aquestes piscines tenim el nostre restaurant italià, on podràs gaudir de tots els gustos d'aquesta cuina tan bona.
D'altra banda, el sector Cala Gogo té una primera piscina central, la més gran i on tenen lloc la majoria d'activitats aquàtiques (waterpolo, bàsquet a l'aigua, aquagym, aquadance...). Envoltant aquesta piscina, hi ha una àmplia zona amb tumbones, ideal per agafar color d'estiu durant les vacances.

Finalment, trobaràs una altra piscina gran entre els tobogans i una de les piscines infantils. Normalment, aquesta piscina és més tranquil·la que l'altre. És perfecta per als pares, ja que des d'allà poden estar vigilant els seus nens mentre juguen a la piscina infantil o als tobogans.

Tingues en compte que al sector Cala Gogo també tens just al costat d'aquestes piscines un Bar-Restaurant, aquest amb propostes per a tots els gustos.
Camping Cala Gogo-Camping amb piscines grans i tobogans
Solàrium al costat de la piscina
Piscina al costat del bar restaurant central
Vista de la piscina des del bar
Piscina Camping Cala Gogo Costa Brava
Piscina central
Pare i fill a la piscina
Aquagym, Aquadance i activitats a la piscina
Aquagym, Aquadance i activitats a la piscina