CA

Refresca't a la nostra

Zona de bany

Càmping amb parc aquàtic!

Vols piscines? A Cala Gogo en tens sis, dues d'elles infantils i algunes de les piscines estan climatitzades durant la temporada baixa per energia solar. A les piscines centrals hi trobaràs els 5 tobogans aquàtics Són gegants! Un per a fer curses de 3 en 3, un altre per anar molt ràpid i un altre circular. Prova'ls tots! I els més petits també tenen els seus tobogans en una de les piscines infantils. A les nostres piscines es realitzen activitats d'animació, tant per a adults com per a nens.

Si vols reservar un allotjament, els més propers a les piscines centrals són el Mobil Home Croma, Mobil home Croma Plus, Mobil Home Croma Gold, Bungalow Finland, Bungalow Campeco, Bungalow Campitel i Mobil Home Forest .

A més, a la zona alta de càmping tenim la piscina Chill Out. Una zona relaxan per gaudir de la tranquil·litat. Molt a prop d'aquesta piscina estan tots els Bungalows Vista, Vista Plus i Vista Smart i els Glamping Safari

En el plànol del càmping podràs consultar on es troba cada allotjament i les parcel·les. Però si necessites ajuda, també ens pots trucar.

Submergeix-te en una autèntica aventura aquàtica

Piscina amb bombolles al costat del Bar Restaurant Chill Out

Piscina Zona Chill Out

Veure detalls
Piscina climatitzada per energia solar

Piscina climatitzada

Veure detalls
Piscines al centre del càmping

Piscines grans

Veure detalls
Piscina privada de los Cromas

Piscina privada dels Croma

Veure detalls
Piscina infantil amb hipopòtam i elefant

Piscines Infantils

Veure detalls