Refresca't a la nostra

Zona de bany

Càmping amb parc aquàtic!

Vols piscines? A Cala Gogo en tens sis, dues d'elles infantils i algunes de les piscines estan climatitzades en temporada baixa per energia solar. A les piscines centrals hi trobaràs els 5 tobogans aquàtics Són gegants! Un per fer curses de 3 en 3, un altre per anar molt ràpid i un altre circular. Prova'ls tots! I més petits també tenen els seus tobogans en una de les piscines infantils. A les nostres piscines es realitzen activitats d'animació, tant per a adults com per a nens.

Si vols reservar un allotjament, els més propers a les piscines centrals són el Mobil Home Croma, Mobil home Croma Plus, Mobil Home Croma Gold, Bungalow Finland, Bungalow Campeco, Bungalow Campitel i Mobil Home Forest .

A més, a la zona alta de càmping tenim la piscina Chill Out. Una zona relaxan per gaudir de la tranquil·litat. Molt a prop d'aquesta piscina estan tots els Bungalows Vista, Vista Plus i Vista Smart i els Glamping Safari

En el plànol del càmping podràs consultar on es troba cada allotjament i les parcel·les. Però si necessites ajuda, també ens pots trucar.

Submergeix-te en una autèntica aventura aquàtica

Camping Cala Gogo-Camping con piscina con jacuzzi (4)

Piscina Zona Chill Out

Veure detalls
Camping cala gogo-Camping con piscinas climatizadas

Piscina climatitzada

Veure detalls
Parc aquàtic Cala Gogo. Camping amb piscines. Costa Brava

Piscines grans

Veure detalls
Parc aquatic-Cala Gogo-Camping per a nens a la Costa Brava Piscina per a nens

Piscines Infantils

Veure detalls