Les teves vacances a

CÀMPING SÈNIA INTERNACIONAL DE CALONGE

Com el seu propi nom indica, el Càmping Sènia Internacional de Calonge està situat a la població de Calonge, concretament entre Sant Antoni de Calonge i Platja d’Aro. El Ressort es troba en un petit turó banyat per aigües del Mediterrani on té lloc una de les platges més espectaculars de la Costa Brava, la Cala Cristus.

A més, com a novetat, al 2023 tots els clients del Càmping Sènia Internacional podran accedir a les instal·lacions del Càmping Sènia Cala Gogo, situat just al costat.

El Càmping Sènia Internacional de Calonge és un dels Càmpings millors valorats de la Costa Brava. Un dels principals motius d’aquesta increïble valoració són les impressionants vistes que es poden contemplar des de gran part del càmping, a la Badia de Palamós. A més d’un entorn increïble, a Sènia Internacional disposem d’instal·lacions a l’alçada del paratge natural que ens envolta. Per a descriure el Càmping Internacional el dividirem en diverses parts:

 

Sènia Internacional de Calonge és un Ressort dissenyat per a gaudir d’unes inoblidables vacances a la natura. A més, és un càmping amb encant especial, situat al cor de la Costa brava, entre les poblacions de Platja d’Aro i Palamós.

Obert

del 22 abril 2023 al 17 Setembre 2023

Segueix-nos