Tornar

ACTIVA'T!

Bolets

Per als boletaires el mes d'octubre és un mes especia. És el moment perfecte dels "bolets", dels bolets. I és que hi ha moltes zones on poder trobar aquests saborosos aliments però en cap lloc hi ha com aquí ... A més, si a això li sumes els meravellosos paisatges d'aquesta meravellosa comarca d'Osona, és inigualable.

Els bolets són el producte estrella de la tardor. La seva varietat i riquesa gastronòmica fa que siguin molt valorades en totes les cuines. En zona de Rupit podràs trobar:

Rovellons: Aquest exquisit fong es diu de moltíssimes formes. Creix a les pinedes i depenent de l'any acpostuma a sortir a finals del mes d'agost. Punxa aqui per consultar algunes receptes

Trompetes de la mort: Encara que pel seu nom no ho sembli, es tracta d'un fong molt molt saborós. El podràs reconèixer perquè és molt fosc i encara que no resulta molt atractiva a la vista estàs molt bona. AQUÍ pots consultar algunes receptes.

Rossinyols: També es coneixen com rossinyol, anacate o chantarela i se sol trobar a prop dels arbres. AQUÍ tens algunes receptes de Rossinyols.

Camagrocs: Es tracta d'un dels bolets més ben valorades en la cuina catalana. Aquest bolet sol sortir en boscos de pins i creixen formant colònia, pel que si trobes una bona ja has aprofitat el dia. Consulta AQUÍ algunes receptes.

Ceps: també és coneguda com bolet carabassa per la seva semblança a aquesta hortalissa. Es poden trobar a les principals rutes que envolten a càmping. AQUI podeu consultar algunes receptes d'aquesta altra deliciosa bolet.

Fredolics: o més coneguda com negreta, es pot diferenciar per la seva gorra grisenc. Idees AQUÍ.

Si no els coneixes no et preocupis. Al Càmping et podrem ajudar a conèixer-los tots i també et direm el més important, saber trobar-los ....

El millor de tot és que no cal anar molt lluny de càmping per poder trobar zones on tots aquests tipus de bolets creixen.

No obstant això, malgrat la seva riquesa gastronòmica, el millor dels bolets és buscar-les. Sortir a camp, respirar l'aire lliure i aquesta humitat tan característica d'aquesta regió.
Bolets a Rupit
Bolets a Rupit
Bolets a Rupit
Bolets a Rupit