CA
Tornar

ACTIVA'T!

Bolets

Per als boletaires el mes d'octubre és un mes especial. És el moment perfecte dels bolets. I és que hi ha moltes zones on poder trobar aquests saborosos aliments, però enlloc com aquí ... A més, si a això li sumes els meravellosos paisatges d'aquesta meravellosa comarca d'Osona, és inigualable.

Els bolets són el producte estrella de la tardor. La seva varietat i riquesa gastronòmica fa que siguin molt valorats en totes les cuines. A la zona de Rupit podràs trobar:

Rovellons: Aquest exquisit fong es diu de moltíssimes formes. Creix a les pinedes i depenent de l'any acostuma a sortir a finals del mes d'agost. Punxa aquí per consultar algunes receptes.

Trompetes de la mort: Encara que pel seu nom no ho sembli, es tracta d'un fong molt saborós. El podràs reconèixer perquè és molt fosc i encara que no resulti molt atractiu a la vista està molt bo. Aquí pots consultar algunes receptes.

Rossinyols: També es coneixen com a rossinyol, anacate o chantarela i se sol trobar a prop dels arbres. Aquí tens algunes receptes de rossinyols.

Camagrocs: Es tracta d'un dels bolets més ben valorats a la cuina catalana. Aquest bolet sol sortir en boscos de pins i creixen formant colònia, per la qual cosa si en trobes una de bona, ja has aprofitat el dia. Consulta aquí algunes receptes.

Ceps: també és conegut com a bolet carabassa per la seva semblança a aquesta hortalissa. Es poden trobar a les principals rutes que envolten el càmping. Aquí podeu consultar algunes receptes d'aquest altre deliciós bolet.

Fredolics: o més conegut com a negreta, es pot diferenciar per la seva gorra grisenca. Consulta aquí algunes receptes.

Si no els coneixes no et preocupis. Al Càmping et podrem ajudar a conèixer-los tots i també et direm el més important, saber trobar-los...

El millor de tot és que no cal anar molt lluny del càmping per poder trobar zones on tots aquests tipus de bolets creixen.

No obstant això, malgrat la seva riquesa gastronòmica, el millor dels bolets és buscar-los. Sortir al camp, respirar l'aire lliure i aquesta humitat tan característica d'aquesta regió.
Bolets a Rupit
Bolets a Rupit
Bolets a Rupit
Bolets a Rupit