Tornar

Ho tenim!

Gua Gua

Sènia Cala Gogo és un càmping amb accés directe a "Ses Torretes", una de les cales més prestigioses de la Costa Brava. Una petita platja d'aigües turqueses, ideal per a gaudir del sol i el mar en família.

Tot i les dimensions del càmping, arribar a la platja no serà cap problema, ja que posem a la teva disposició el nostre transport gratuït, la "Gua gua". Des del centre del càmping Sènia Cala Gogo, i al costat del supermercat, les piscines, el bar-restaurant i el Mini Club, inicia el seu trajecte que arriba fins a la platja del càmping, anada i tornada. És molt útil quan vas a la platja carregat amb el para-sol, la cadira i tota la resta, però és molt més útil quan tornes de la platja. La "Gua gua" és un dels símbols de Cala Gogo que agrada als nens i que aprecia tothom.

A peu de platja trobaràs el Beach Bar, amb ampli assortiment de begudes refrescants, còctels, plats combinats, entrepans, paelles o delicioses tapes de peix i marisc.

I un cop acabis de gaudir de la platja, pots tornar a pujar a la "Gua Gua" per anar fins al centre de càmping. Allà pots comprar el sopar al supermercat, acabar la jornada aquàtica tirant-vos per un dels nostres tobogans o bé sopar al restaurant.

La "Gua gua" és un servei gratuït, actiu durant la temporada alta i mitjana i alguns caps de setmana de temporada baixa.

Camping Cala Gogo- camping amb acces directe a la platja. Gua Gua
Camping Cala Gogo- camping amb acces directe a la platja
Camping Cala Gogo- camping amb acces directe a la platja
Camping Cala Gogo- camping amb acces directe a la platja